26.09.2018

I dag var det ruskevær i Trondheim og jeg følte for å strekke litt på pelsen, så da stjal jeg bilnøklene til matfar og tok en liten kjøretur.

En 2001-modell Nissan Maxima er ikke mye å skryte av, men den fikk gjøre nytten på en regntung dag som denne.

Faktisk har jeg ikke opplevd noen kjedeligere bil enn dette, enda godt den har en cd-spiller som virker, slik at man kan sette på litt kvalitetsmusikk.

Som en liten bonusopplysning er det i dag 49 år siden Abbey Road ble utgitt, så her var det bare å skru opp lyden.

Av og til må man ta en pause i kjøringen og slappe av og nyte synet av bølgene på fjorden, hva passer da bedre enn noe godt med honning?

Dessverre er det slik at jeg blir en smule «vindfull» av honningdrops og derfor måtte jeg lufte pelsen litt i friskluft, så da labbet jeg forbi tre smilende damer på vei bort til trompeten.

Der satte jeg meg ned og forsterket vinden ytterligere, det skulle vise seg at trompeten forsterket lyden av den friske brisen jeg slapp ut av pelsen.

Og plutselig forsvant de tre damene som dugg for solen, hva kunne jeg egentlig forvente?

Du drar ikke damer på å kjøre rundt i en Maxima, så enkelt er det.

 

Mvh Shelby

21.09.2018

Det var på tirsdag at Ole kjøpte et lass med billig honning, han ringte meg og lurte på om jeg hadde lyst til å komme på besøk for å prøvesmake på søtsakene.

Uten å tenke meg særlig godt om satte jeg meg i bilen og kjørte av sted til det som skulle bli tidenes fråtseri i fersk honning, dessverre sto en trøndersk halveksentrisk kunstnersønn på bensinstasjonen like ved hovedveien og gnukket lakken blank på sin nyervervede 1977-modell Alfa Romeo GT 1600 Junior!

En selvhøytidelig selfie queen som meg bare måtte benytte sjansen til en dyrisk og sexy Instagram-selfie, dette ville mest sannsynlig gi over 30 likes; minst!

Bilen var en autofil honningkrukke fra øverste hylle med orginalt interiør og i orginal stand, den hadde tilbakelagt kun beskjedne 140 000 km.

 

Setene var anatomisk riktig tilpasset en veltrent bjørnerygg!

 

Selv om bilen ikke er av moderne størrelse, rommet den en velstående six pack «made of honey».

Så måtte bilen prøvekjøres og jeg satte bilen i førstegir og tråkket gassen i bånn og slapp clutchen brått, før jeg viste ordet av det hadde jeg tåkelagt 200 meter alsfaltert vei med en kombinasjon av svidd gummi og forbrent 98 oktan.

 

En liten fun fact om bilen, er at det var i baksetet på denne bilen at Øystein Sunde skrev sangen Super SS Rally GT fastback Hardtop Sprint, anledningen var en tur fra Sandvika til Eidsvoll i høyt tempo for å få påfyll fra den eneste gaukeren i mils omkrets.

Selvfølgelig var dette en tur som gikk unna på uanstendig kort tid.

Tiden flyr som kjent i godt selskap og dessverre gikk jeg glipp av tidens honningbonanza, men det var det verdt!

Mvh Shelby Brumm